Wat kost zo’n boek op maat?

Ik werk niet met standaard vragenlijsten of vaste invul-formats. Uw levensverhaal maak ik helemaal op maat. Hoewel iedereen een vader en een moeder had en naar school is geweest, is ieder leven uniek. En juist dat aspect haal ik naar boven.

Uw familiegeschiedenis is een persoonlijk verhaal.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek maak ik op basis van uw wensen en het voorhanden zijnde beeldmateriaal een offerte. Er is wel een richtlijn: het startbedrag voor een hardcover boek van 80 bladzijden met 40 foto’s is € 5000,- ex BTW. Dit is op basis van vier interviewsessies van ongeveer twee uur, een aantal correctierondes en een professionele opmaak van uw hardcover boek.

De ervaring leert dat men meestal 15 exemplaren in kleurendruk bestelt. Voor een meerprijs zijn exemplaren bij te bestellen.
Het aantal interviews kan uitgebreid worden. Want het gaat om het resultaat: een uniek en tastbaar verhaal van uw leven.

 • Een lange reis

  Een lange reis

  Het leek haar moeder beter om de 8-jarige Maria voor de zomervakantie naar haar grootouders in Europa te sturen. Dan kon zij haar leven als kersverse weduwe in Zuid Afrika makkelijker oppakken.

  Voor de kleine Maria werd het een lange reis in haar eentje met het vliegtuig. De stewardessen van KLM hielpen haar bij het vele overstappen.

  In het vliegtuigwerd een cadeautje uitgedeeld: een miniflesje Chanel nr. 5. Toen er op de landingsbaan midden in Afrika vrouwen verschenen met zelf gesneden houten diertjes, werd het flesje parfum snel geruild voor een beestje voor opa. Na enig onderhandelen met de stewardess kreeg  Maria een tweede flesje dat geruild werd voor een houten beestje voor oma.

  De kleine handelaar werd met open armen ontvangen door haar grootouders.